Website laten maken

Wil je een website laten maken? Een website die er niet alleen mooi uitziet, maar die er ook voor zorgt dat je bedrijf verder gaat groeien? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit drie opties:

  1. Onepager
  2. Miniwebsite
  3. Website met CMS

Onepager

De onepager is een website van 1-pagina. Voor veel dienstverleners is dit al voldoende. Zeker als je een duidelijk beroep hebt (bijv. thuiskapper) en dus niet veel hoeft uit te leggen. Alle informatie staat op één pagina wat marketingtechnisch heel sterk is. En het werkt ook heel goed op mobiel.

Miniwebsite

De miniwebsite is geschikt voor de meeste ondernemers. Hij bevat een beperkt aantal pagina's. Vooral handig als je iets meer uit te leggen hebt. Of als je wat meer pagina's nodig hebt om goed gevonden te worden in Google.

Website met CMS

Een CMS (content management systeem) is een beheersysteem voor je website. Vooal geschikt voor wat grotere websites. Het heeft een aantal nadelen (duurder, langzamer, onveiliger) waardoor ik het voor de meeste dienstverleners niet aanraad.

Onderhoud, webhosting, domeinnaam

Naast het maken van een website kun je bij mij ook terecht voor onderhoud, webhosting en registratie van je domeinnaam.

Bij alle websites is standaard een onderhoudspakket van een jaar inbegrepen.

Bekijk prijzen  Wij zijn meer dan tevreden over onze website die Hans voor ons gemaakt heeft en onderhoudt. De korte lijnen, de bereikbaarheid en het altijd kunnen voldoen aan onze wensen is hartstikke goed.

Ondernemingsraad MMC
Marij Berlo, ambtelijk secretaris


  Ik was blij verrast toen ik mijn nieuwe website voor het eerst zag. Een strakke site in mijn eigen huisstijl kleur. Precies zoals ik het wilde. Mijn eerste klant via de website is al binnen. Zo verdient hij zich snel terug!

Ad Brackel, opticien Brackel


  Houdoe.nl ontwierp een overtuigende nieuwe site, waar we echt trots op zijn. Niet alleen het ontwerp is van het bureau, maar Hans gaf ook nuttige tips om de teksten puntiger en duidelijker te maken. Bovendien is onze nieuwe site met elke browser bereikbaar, voor ons een belangrijk pluspunt!

Steef Hendriks
PR Stichting Speciale Dansschool Alverno Eindhoven

Houdoe.nl
A. van Opbergenstraat 41 (geen bezoekadres)
5624 AR  Eindhoven

hans@houdoe.nl
KVK Eindhoven: 17251700

Facebook button   Google Plus button   Hub Button