Wie ben ik?

Hallo, ik ben Hans Vorstenbosch (1966). Zo'n 8 jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig webdesigner. Daarvoor heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als projectleider van grote communicatieprojecten.

Waarom zou je met mij gaan werken?

Natuurlijk omdat ik heel aardig ben :) Maar vooral omdat ik jou help om beter te communiceren. Van alle websigners is 95% grafisch ontwerper óf techneut. Met beide is niets mis, maar het geeft wel aan waar de focus ligt. Dat is meestal niet op communicatie.

Waar help ik je mee?

Als je succesvol wilt zijn op het web moet je drie dingen vereenvoudigen: je verhaal, je website en je vindbaarheid. Dat zijn ook de drie onderdelen waar ik je mee help.

Eenvoudig verhaal
Je hebt een eenvoudig verhaal nodig dat mensen kunnen begrijpen en doorvertellen. In sommige beroepen (bijv. kapper) is dat niet meer dan aangeven wat je doet. In andere beroepen (bijv. therapeut) moet je vaak meer werk doen.

Meer info

In vaktermen heet het dat je moet werken aan je positionering. Dat betekent dat je in één of enkele zinnen kunt vertellen:

  • Wie je bent
  • Wat je doet
  • Voor wie je dat doet
  • Waarom je dat doet
  • Waarin jij anders bent dan de anderen
  • Wat jouw klant daar mee opschiet

Welke van bovenstaande punten je verwerkt verschilt van beroep tot beroep.

Wat ook goed werkt is de POR-methode (probleem -> oplossing -> resultaat). Benoem het probleem van de klant, jouw oplossing voor dat probleem en het resultaat van jouw oplossing.

Eenvoudige website
Mensen houden van eenvoud. Hoe eenvoudiger jij jouw website maakt, hoe groter de kans dat iemand klant wordt. Een eenvoudige webite, met eenvoudige teksten straalt professionaliteit uit.

Meer info

Vraag je van elke pagina, elke alinea en elk woord af of het echt nodig is. Zo niet, schrappen! Van de meeste websites zou je 80% kunnen schrappen zonder dat de essentie verloren gaat. Je creëert dan wel een stukje eenvoud.

Eenvoudig te vinden
Als mensen je niet kennen zullen ze ook geen klant worden. Dus je zult je verhaal moeten verspreiden. Zorg dat je zichtbaar bent in zoekmachines en social media. En herhaal daar je verhaal.

Hulp nodig?

Kan je wel wat hulp gebruiken? Bij het vereenvoudigen van je communicatie, je website of het beter vindbaar worden? Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Contact opnemen


Hans Vorstenbosch

       Hans Vorstenbosch

Tevreden klant 1

  Je bent een professional met een grote mate van betrokkenheid. We werken op een hele prettige manier samen, je bent flexibel, geeft goede en goed onderbouwde adviezen waar nodig.

Dank je wel hiervoor.
Groetjes, Simone de Visser

Tevreden klant 2

  Hans is een vakman. Hij doet duidelijk meer dan alleen een website bouwen. Het is echt een visitekaartje geworden. De prijs-kwaliteitverhouding van Houdoe vind ik een pluspunt. Ik kan Hans echt van harte aanbevelen!

Sophie Vrinten-Brouwer

Tevreden klant 3

  Houdoe.nl heeft mijn website gemaakt waar ik zeer tevreden over ben, geen vraag of inspanning was teveel tijdens het tot stand komen ervan. De korte lijnen en klantvriendelijkheid bevallen me prima!

Ans Hendriks, CareOké

Houdoe.nl
A. van Opbergenstraat 41 (geen bezoekadres)
5624 AR  Eindhoven

hans@houdoe.nl
KVK Eindhoven: 17251700

Facebook button   Google Plus button   Hub Button