Diensten

Heb je hulp nodig bij je online communicatie? Hieronder vind je mijn huidige dienstenaanbod. Als je specifieke wensen hebt, is maatwerk ook bespreekbaar. Stuur me gerust een berichtje om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.


Booster

Wil jij dat jouw website als een raket omhoog schiet in de zoekresultaten? Kies dan voor de Booster. Ik help je met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Maar ook voor website onderhoud of social media content is de booster te gebruiken.

BEKIJK BOOSTER


Strippenkaart

De strippenkaart is vergelijkbaar met de booster, maar richt zich vooral op het (technisch en inhoudelijk) onderhoud van je website.

BEKIJK STRIPPENKAART


Miniwebsite

De miniwebsite bestaat uit maximaal tien pagina's waarop je jouw diensten op een duidelijke manier presenteert, terwijl er veel aandacht wordt besteed aan de vindbaarheid van je website.

BEKIJK MINIWEBSITE


Onepager

Een onepager is een website bestaande uit één pagina, bedoeld voor startende ondernemers die nog geen groot marketingbudget hebben maar wel online aanwezig willen zijn. Daarnaast is een onepager bijzonder geschikt voor speciale acties of campagnes.

BEKIJK ONEPAGER


VIP-pakket

Het VIP-pakket is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven die hun online communicatie willen verbeteren zonder hiervoor iemand in dienst te hoeven nemen. Deze bedrijven kiezen er vaak voor om de online communicatie uit te besteden aan een expert.

BEKIJK VIP-PAKKET


Budget Pack

Het Budget Pack is vooral bedoeld voor starters met een klein budget. Maar het kan ook interessant zijn voor bedrijven die even een simpele website nodig hebben voor bijvoorbeeld een marketing actie. Of voor mensen die eenvoudige privéwebsite willen op eigen naam.

BEKIJK BUDGET PACK

Contact

Ben je geïnteresseerd in een van mijn diensten?   Heb je een vraag?  Stuur eens een berichtje.

Je kunt me ook mailen: hans@houdoe.nl