Budget Pack

Is je marketing budget nog beperkt maar wil je toch al professioneel overkomen op het web? Kies dan voor het Budget Pack.

Het Budget Pack bestaat uit twee onderdelen:

  1. Een eenvoudig logo
  2. Een 'one page' website

En dat voor een hele betaalbare prijs.

Voor wie is het bedoeld?

Het Budget Pack is vooral bedoeld voor startende ondernemers. Je wilt snel even iets neerzetten op het web. Het mag niet teveel kosten maar moet toch professioneel overkomen.

Daarnaast kan het interessant zijn als je bijvoorbeeld een extra website nodig hebt voor een bepaalde actie. Of een persoonlijke website.

Een eenvoudig logo

Bij het Budget Pack hoort een eenvoudig logo. Dat betekent dat je niet allerlei varianten krijgt waar je uit kunt kiezen. Ik maak gewoon een logo naar eigen inzicht.

Wil je wel meer logo varianten dan kan dat natuurlijk. Dan wordt de prijs wel hoger.

Het logo wordt professioneel opgemaakt (in een schaalbaar vectorbestand) zodat je het overal kunt gebruiken. Zo groot of klein als je wilt, zonder kwaliteitsverlies.

Een 'one page' website

Een 'one page' website is, de naam zegt het al, een website van één pagina. Voor veel ondernemers is dat voldoende om klanten aan te trekken. Je presenteert je brand message, wat aanvullende informatie en je deelt de pagina.

Vergis je niet. Een 1-pagina website is vaak erg effectief. De communicatie bij de meeste bedrijven is heel ingewikkeld. Maar je bereikt vaak meer als je het supersimpel houdt.

Wil je toch meer pagina's? Kies dan voor de miniwebsite. Of je begint met een onepager en breidt het aantal pagina's later uit. Dat kan bijvoorbeeld met een strippenkaart.

Budget Pack

     €   399

BESTEL

Prijs excl. btw.

Contact

Wil je ook een Budget Pack bestellen?  Heb je een vraag?  Stuur eens een berichtje.

Je kunt me ook mailen: hans@houdoe.nl