Budget Pack

Is je marketing budget nog beperkt maar wil je toch al professioneel overkomen op het web? Kies dan voor het Budget Pack.

Het Budget Pack bestaat uit twee onderdelen:

  1. Een eenvoudige website
  2. Een eenvoudig logo

En dat voor een hele betaalbare prijs. Wat de prijs precies is ligt aan de wensen die je hebt (1 of meer pagina's, wel of geen logo). Stuur even een berichtje en je krijgt snel een antwoord.

Voor wie is het bedoeld?

Het Budget Pack is vooral bedoeld voor startende ondernemers met een beperkt budget. Je wilt snel even iets neerzetten op het web. Het mag niet teveel kosten maar moet toch professioneel overkomen.

Daarnaast kan het interessant zijn als je bijvoorbeeld een extra website nodig hebt voor een bepaalde actie. Of een persoonlijke website.

Een eenvoudige website

Het budget pack gaat uit van een eenvoudige website van één of enkele pagina's. Voor veel ondernemers is dat al voldoende om klanten aan te trekken.

Vergis je niet. Een 1-pagina website is vaak erg effectief. De communicatie bij de meeste bedrijven is heel ingewikkeld. Maar je bereikt vaak meer als je het supersimpel houdt.

Later uitbreiden kan altijd nog via de strippenkaart.

Een eenvoudig logo

Bij het Budget Pack hoort een eenvoudig logo. Dat betekent dat je niet allerlei varianten krijgt waar je uit kunt kiezen. Ik maak gewoon een logo naar eigen inzicht.

Wil je wel meer logo varianten dan kan dat natuurlijk. Dan wordt de prijs wel hoger.

Het logo wordt professioneel opgemaakt (in een schaalbaar vectorbestand) zodat je het overal kunt gebruiken. Zo groot of klein als je wilt, zonder kwaliteitsverlies.

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om helemaal geen logo op je website te zetten maar gewoon je naam in een mooi lettertype. Dan wordt het nog goedkoper :)

Verschil met het normale aanbod

Het verschil met mijn normale website aanbod is dat we niet over alles in discussie gaan en continu van alles gaan aanpassen. Ik maak een website naar eigen inzicht. Qua design, teksten, logo, zoektermen.

Bij het budget pack moet je er een beetje op vertrouwen dat ik een website maak waarvan ik denk dat die het beste voor jou gaat werken.

Wil je wel zelf meer invloed uitoefenen, dan kun je altijd kijken naar mijn normale website aanbod.

Budget Pack

Contact

Wil je ook een Budget Pack bestellen?  Heb je een vraag?  Stuur eens een berichtje.

Je kunt me ook mailen: hans@houdoe.nl